Fiskeguide med tävlingsmeriter
Vem är jag?

Fiskeguide med tävlingsmeriter
Vem är jag?

OLLE BERGGREN

Mitt fiske började som ung och har utvecklats genom åren. Liksom för många andra började det med abborre- och gäddfiske. Sedan har jag även fiskat gös, havsöring, laxtrolling och flugfiske i Norrland. Mycket havsfiske i Nord Norge efter torsk, sej och hälleflundra har det blivit genom åren och jag har arrangerat ett flertal resor dit. Under 18 år jobbade jag även inom sportfiskebutik-branschen på Berras, Söder Sportfiske ( Sportfiskeprylar) och Huntyard Berras/Regal. Genom åren har jag guidat alla typer av gäster, allt från 7-åringar som ej hållt i ett fiskespö förut till fullblods-proffs som vill testa på nya vatten. Man tröttnar aldrig på att se glädjen i en gäst som får sin första fisk eller sitt nya person-rekord.

TÄVLINGSMERITER

Förutom att jag har arbetat som fiskeguide i över 20 år så har jag även tävlat en del, i synnhet gäddfiske med bl.a. två SM-guld (Team Söder Sportfiske), ett silver (Team Söder Sportfiske) och ett brons (Team 110% med Svartzonker och Brunnberg), ett NM-guld mm.

Jag har följande behörigheter; Fartygsbefäl klass 8, Radar, VHF, HLR och är medlem i SOF – Sveriges organiserade fiskeguider.